saint médard, frankrijk: gîte de charme proche dordogne

Saint médard, Frankrijk: Gîte de charme proche Dordogne

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Gîte de charme proche DordognePrachtige moderne villa met uitzicht over de vallei en authentieke uitstraling dankzij de handgemaakte stenen constructie. De villa ligt bovenaan een heuvel waardoor de privacy is gegarandeerd. Tevens kunt u gebruik maken van het houten terras met ligstoelen, parasol, en BBQ. Er is een heerlijk houten zwembad. Tijdens het nemen van de foto's was het terras en de tuin onder constructie. De constructie is klaar! Deze comfortabele villa uit 2017 in de Lot ligt op slechts 3 km van de door het landschap slingerende Lot-rivier, die zich bij Caix/Luzech (8 km) verbreed en waar je prima kunt zwemmen, zeilen, waterfietsen en kanoën. Of je gaat zwemmen in het recreatiemeer van het leuke Catus (7 km), met tevens verhuur van surfplanken en waterfietsen.

Op een half uurtje rijden van het vakantiehuis vindt je middeleeuwse stadjes als St. Cirq-Lapopie en Puy-l'Evêque aan de Lot, Gourdon, Villefranche-du-Périgord en Domme aan de Dordogne-vallei. Het beroemde Rocamadour ligt iets verder (55 km) maar het tochtje meer dan waard.

Meer informatie: Saint médard, Frankrijk: Gîte de charme proche Dordogne

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.