bousseviller, frankrijk: remschweiler

Bousseviller, Frankrijk: Remschweiler

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: RemschweilerDit gezellige, houten chalet met een priv├ęsauna ligt in Bousseviller. De woning beschikt over 1 slaapkamer en biedt ruimte voor 3 personen. Ook uw huisdier is hier welkom. Uw vakantiewoning ligt aan de weg naar Bitche. Bitche (7 km) is een leuk stadje met meerdere goede restaurants, winkels, supermarkten en een mooie oude stadsmuur. Vlak bij is een mooi aangelegd fietspad dat via een leuke route helemaal van Bitche tot aan Duitsland loopt (autovrij). In de omgeving is het ook prachtig wandelen in de bossen of bij het meer van Hasselfurth (ca 8 km), het meer van Haspelschiedt (ca 7m). Hier is ook een zwemstrand. Maak ook een daguitstap naar Zweibrucken in Duitsland (25 km) of Strasbourg (80 km).

Dit kleine Finse chalet is in 2017 geheel gerenoveerd, zeer praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. In de zomer komt u helemaal tot rust met een boek op het houten terras en in de avond steekt u de barbecue. De bakker komt langs in de ochtend voor vers stokbrood.

Meer informatie: Bousseviller, Frankrijk: Remschweiler

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.