st. germain-sur-ay, frankrijk: rayon vert

St. germain-sur-ay, Frankrijk: Rayon Vert

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Rayon VertMet het zandstrand op 100 m is de ligging van dit vrijstaande vakantiehuis een klein paradijsje. Het is van alle gemakken voorzien, waarbij het heerlijk is om lopend vanuit het huis de zee in een paar minuten te bereiken. Met de bakker, kruidenier en restaurantjes op 500 m kan je de auto een dagje laten staan.

Loop vanuit je huis het natuurgebied 'Parc Naturel des Marais du Cotentin et du Bessin' in. Van de noord- naar de zuidkust van Normandië in de winter door het hoge water een doolhof van eilandjes, in de zomer een thuis voor vele bijzondere watervogels. Ste. Mère-Eglise, waar op D-day Amerikaanse parachutisten landden, ligt op 47 km; rij je zo'n 10 km verder, dan ben je bij Utah Beach, waar Amerikaanse soldaten op 6 juni 1944 aan land kwamen (diverse musea). Bij je tochtjes raden wij je aan de kleine kronkelweggetjes vol verrassingen te kiezen, ze leiden je langs de kleine dorpjes, moerassen, bossen en velden die zo kenmerkend zijn voor dit deel van Normandië. Tennisbaan in St.Germain-sur-Ay (3 km), 18-holes golfbaan in Marchésieux (27 km) en zwembad in het mooie Coutances (22 km).

Meer informatie: St. germain-sur-ay, Frankrijk: Rayon Vert

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.