les menuires, frankrijk: le coeur des loges 5

Les menuires, Frankrijk: Le Coeur des Loges 5

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Le Coeur des Loges 5Résidence Le Coeur des Loges is een stijlvolle en luxe résidence met modern en comfortabel ingerichte appartementen. Een paar grotere, verbonden chalets bieden onderdak aan een flink aantal appartementen van diverse grootte. Het geheel is met veel hout, natuursteen en goede materialen in lokale stijl gebouwd en ademt klasse uit. De appartementen zijn onderverdeeld in de types: ‘Famille’, ‘Confort’ en ‘Premium’. *‘Famille’ is geschikt voor families met kinderen en is iets ruimer en voorzien van stapelbedden in de (kinder-)slaapkamers.

*‘Confort’ kent tot het 8-persoonstype geen stapelbedden (alle bedden dus normaal op de vloer); prettiger dus voor volwassenen. De +(plus)-toevoeging hier geldt voor de wat ruimere appartementen.

*'Premium’ biedt naast de beste ligging in het gebouw ook meer comfort en stijl op vele terreinen; denk aan het beste uitzicht, meer ruimte, het nog smaakvollere meubilair, extra voorzieningen en privileges mbt entrée in de Spa, speciale parkeerplaatsen in de garage en skischoenenwarmers in de skiopbergkasten.

Bij de prijs zijn voor alle types vele extra’s inbegrepen, zoals gebruik van bed-en badlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik wifi en de eindschoonmaak. Alle types beschikken over een goed uitgevoerde kitchenette en een balkon of terras.

Wij bieden de keuze uit appartementen van 4 tot 8 personen: Een appartement Confort met slaapbank en een slaapkamer voor 4 personen (FR-34915) Een appartement Famille met slaapbank, een slaapkamer en een slaaphoek voor 6 personen (FR-34916) Een appartement Confort met slaapbank en twee slaapkamers voor 6 personen (FR-34917) Een appartement Famille/Standard met slaapbank, twee slaapkamers en een slaaphoek voor 8 personen (FR-34918) Een appartement Premium met slaapbank, twee slaapkamers en een slaaphoek of extra slaapkamer voor 8 personen (FR-34919)

Meer informatie: Les menuires, Frankrijk: Le Coeur des Loges 5

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.