carpentras, frankrijk: maison martinet

Carpentras, Frankrijk: Maison Martinet

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison MartinetAan de rand van Carpentras ligt deze sfeervolle vakantiewoning. De woonkamer heeft een gezellige zitgedeelte en eetgedeelte. De keuken grenst aan de woonkamer. Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapkamer met een badkamer. Op de 1e etage bevinden zich de andere 2 slaapkamers, die allebei toegang hebben tot een zonneterras. Er kunnen 6 personen verblijven, wat ideaal is voor stellen en gezinnen. Het huis ligt op 1 km van het historische stadscentrum van Carpentras, met vele cafés, restaurants, terrasjes en leuke winkels. En niet te vergeten: de lekkerste aardbeien ter wereld. De Mont Ventoux is makkelijk te bereiken, evenals de dorpjes Le Barroux, Crillon le Brave, Bedoin en Flassan. Elke dag is wel ergens een Provençaalse markt, waar u verse producten kunt kopen.

De woning ligt op een omheind privédomein van 1000 m2, waar u kunt genieten van de mooie tuin, het gezellige terras, de barbecue en het heerlijke zwembad. Er staan ligstoelen en parasols voor u klaar.

Meer informatie: Carpentras, Frankrijk: Maison Martinet

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.