pinet, frankrijk: villa buddha

Pinet, Frankrijk: Villa Buddha

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: Villa BuddhaDeze mooi vormgegeven villa ligt op loopafstand van het dorpje met goed bakkertje tussen de wijnvelden op nog geen 10km van de stranden. Uitzonder mooie omgeving, hier kunt u in uw eigen tempo genieten van uw vakantie. Dagen naar het strand, slenteren over marktjes, wijn proeven bij de boer en een mooie fietstocht; het kan allemaal. Uw villa is zeer geschikt voor twee gezinnen. Buiten is het een paradijsje. Een riant overdekt terras met barbecue kijkt uit over het gazon richting het zwembad. Het zwembad is voorzien van een verplaatsbare overkapping waardoor u in het voorjaar ook al kunt genieten van een warm zwembad. De tuin is vlak en er zijn speeltoestellen voor kinderen.

Binnen vindt u een Provençaalse keuken die in verbinding staat met de salon waar de open haard een blikvanger is. Op de verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers. Een slaapkamer heeft een eigen zonneterras.

Meer informatie: Pinet, Frankrijk: Villa Buddha

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.