mirabel, frankrijk: cottage les bombis

Mirabel, Frankrijk: Cottage les Bombis

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Cottage les BombisDit leuke gerenoveerde appartement is gelegen op een boerderij in de Ard├Ęche en voorzien van een gedeeld zwembad. Er zijn 2 slaapkamers die 4 personen kunnen accommoderen. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het centrum dat ongeveer 3 km van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 3 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 3 km van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Je kunt de auto kwijt op de daarvoor bestemde parkeerplaats en het terras is ingericht met comfortabel tuinmeubilair.

Vanuit het centrum, 3 km van de accommodatie, vertrekken bussen naar verschillende leuke plaatsen in de omgeving.

Meer informatie: Mirabel, Frankrijk: Cottage les Bombis

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.