la romieu, frankrijk: maison st jacques

La romieu, Frankrijk: maison St Jacques

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: maison St JacquesIn het midden van de Gers, en slechts op een kwartiertje van Condom, vindt u dit huis aan de rand van een lieflijk stadje met een roemruchte geschiedenis. La Romieu is gekend voor zijn klooster uit de 14de eeuw en de 13de eeuwse legende van Angeline en haar katten. Vereeuwigd in steen en overal op de vensterbanken van de huizen te ontdekken.

Deze recent gebouwde villa heeft allure, is modern, licht en is in alle opzichten zeer netjes en goed geoutilleerd! Er ontbreekt u niets, en het geheel is volledig begane grond met een grote omheinde en beschutte tuin. Via een grote schuifpui loopt u zo van de woonkamer en de open keuken naar 1 van de 2 terrassen. Het grote overdekte terras ligt direct naast het zwembad met daaromheen de nodige luie stoelen. Het uitzicht is zeer weids en imposant.

Er zijn 3 slaapkamer en 2 badkamers, en de master bedroom komt ook uit op het grote terras.

Het geheel is zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De omgeving biedt voor elk wat wils: (eet) marktjes, terrasjes, winkelen in Condom, Walibi Sud Oust voor de kinderen, ga wandelen, fietsen, kano├źn en vooral: geniet!!

Meer informatie: La romieu, Frankrijk: maison St Jacques

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.