saint preuil, frankrijk: le phaéton

Saint preuil, Frankrijk: Le Phaéton

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Le PhaétonDit landhuis-appartement in Saint-Preuil heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Neem een duik in het gemeenschappelijke zwembad, kom tot rust in de sauna of ga tennissen op de tennisbanen. Op 5 km vind je het gezellige centrum van Saint-Preuil met Bourgondische restaurants. Wat je zeker niet mag missen, is een bezoek aan de handelshuizen en producenten van de Cognac en de Grande Champagne, de kloosterkerk van Bouteville, de abdij van Bassac en de oevers van de Charente ter hoogte van Jarnac.

Le Phaéton ligt op de begane grond van een zijvleugel, van een voormalig postkantoor dat stamt uit de 17de en de 18de eeuw. Het is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een comfortabel vakantiehuis tussen de bossen en wijngaarden. De inrichting is smaakvol en het gebruik van hout geeft een authentiek gevoel. Voor de kinderen zijn er op het landgoed een speeltuin en een pingpongtafel. Op het domein kun je verschillende workshops volgen, met bijvoorbeeld koken of cognac als thema.

Meer informatie: Saint preuil, Frankrijk: Le Phaéton

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.