valmeinier, frankrijk: le grand panorama i 1

Valmeinier, Frankrijk: Le Grand Panorama I 1

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Le Grand Panorama I 1Résidence Le Grand Panorama II bestaat uit enkele appartementengebouwen met daaromheen een aantal geschakelde chalets. Het geheel is in traditionele stijl gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen. De appartementen zijn allemaal doelmatig en netjes ingericht. Er is altijd een slaapbank voor minimaal 2 personen in de woonkamer, een complete kitchenette en een badkamer met bad of douche en toilet (soms apart).

Wij bieden de keuze uit onderstaande types: Een éénkamerappartement voor vier personen (FR-39314); Een tweekamerappartement voor vier personen (FR-39315); Een tweekamerappartement voor vijf à zes personen (FR-39317); Een driekamerappartement voor zes personen (FR-39316); Een geschakeld chalet voor zes personen (FR-39318); Een geschakeld chalet voor acht personen (FR-39319).

Meer informatie: Valmeinier, Frankrijk: Le Grand Panorama I 1

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.