vaujany, frankrijk: la cascade - les epinettes 5

Vaujany, Frankrijk: La Cascade - Les Epinettes 5

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: La Cascade - Les Epinettes 5Résidence La Cascade-Les Epinettes in Vaujany bestaat uit een zestal grotere geschakelde chalets met tientallen goede appartementen van diverse grootte. Het geheel is in traditionele stijl gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen. De nieuwe appartementen zijn allemaal comfortabel en verzorgd ingericht. Er is altijd een slaapbank voor minimaal 2 personen in de woonkamer, een complete kitchenette en een badkamer met bad of douche en toilet (soms apart).

Wij bieden de keuze uit: een eenkamerappartement voor twee personen (FR-39333); een eenkamerappartement voor vier personen (FR-39334); een tweekamerappartement voor vier personen (FR-39335); een tweekamerappartement voor zes personen (FR-39336); een driekamerappartement voor zes personen (FR-39337); een driekamerappartement voor zes à zeven personen (FR-39338); een drie/vierkamerappartement voor acht personen (FR-39339).

Meer informatie: Vaujany, Frankrijk: La Cascade - Les Epinettes 5

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.