saint pons, frankrijk: maison de village

Saint pons, Frankrijk: Maison de village

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de villagePrachtig volledig gerenoveerde woning (2017!) gelegen middenin het kleine dorpje Saint-Pons mét privé zwembad (opstaand), lekkere tuin en terras voor de woning waarvan een prachtig uitzicht op de omgeving en het zwembad.

De woning is knus ingericht en val alle gemakken voorzien.

Vanuit de woonkamer stapt u zo op het overdekte terras waarvan uitzicht over het zwembad en de grote tuin. Door de ideale ligging, bovenaan het dorp, geniet u van een prachtig uitzicht over de omgeving en de verderop gelegen bergen.

De woning ligt in een klein dorpje van 200 inwoners aan de voet van een vulkanisch plateau en op steenworp afstand van talloze pittoreske plaatsjes zoals het prachtige Alba la Romaine (5km), Mirabel (10km), Vogué (20km), Villeneuve de berg (17km) en de bekende grot “Chauvet-Pont-D’Arc (door UNESCO erkend als uniek in de wereld) en sinds 2014 opgenomen op de Werelderfgoedlijst.

Een heerlijke vakantie is hier verzekerd!

Meer informatie: Saint pons, Frankrijk: Maison de village

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.