malaucène, frankrijk: les cyclistes

Malaucène, Frankrijk: Les Cyclistes

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Les CyclistesDit fraaie appartement ligt op de 1e verdieping van een klein, luxe complex met 12 appartementen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en er is ruimte voor een gezin. Bij het complex hoort een zwembad, dat van mei tot eind oktober geopend is. Naast het complex vindt u een wellnes genaamd Spa Ventoux met allerlei faciliteiten waaronder een goed restaurant. Het charmante dorp Malaucène bereikt u te voet of met uw fiets. De Mont Ventoux bevindt zich letterlijk om de hoek. Een schitterende omgeving om per fiets of wandelend te verkennen.

Er is een aangenaam lichte leefruimte met open keuken en zithoek. De bank kan worden omgetoverd in een comfortabel bed voor 2 personen. Een schuifpui opent naar het terras waar u kunt genieten van uw maaltijden. Voor uw fiets is er een aparte berging beschikbaar die bij het appartement hoort.

Marseille Provence Airport ligt op 110 km afstand.

Meer informatie: Malaucène, Frankrijk: Les Cyclistes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.