escales, frankrijk: le jumeau

Escales, Frankrijk: Le Jumeau

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Le JumeauHet ontbreekt u aan niets in en rond deze villa 'Le Jumeau' met drie slaapkamers en twee badkamers, voorzien van een privé zwembad met ruime zonneterrassen, jacuzzi (zespersoons super bubbelbad), airco in alle woon- en slaapvertrekken, heteluchtverwarming en rust. In de riante, afgesloten tuin kunnen kinderen of uw huisdier lekker vrij spelen. Diverse gezinsspelen, boeken, dvd's en video's bieden u die extra gezelligheid en ontspanning.

Het zwembad van de villa ligt iets lager gelegen tegen het huis aan. Geniet van de vrijheid en maak die verfrissende duik 's morgens vroeg, 's middags of midden in de nacht. De jacuzzi verzorgt met z'n krachtige waterstralen en sprankelende luchtbellen uw vermoeide spieren na een wandeling, fietstocht of andere inspanning. Laat u 's avonds ontspannen wegdromen onder de sterrenhemel met uw favoriete wijntje in de hand of op de rand van het bad. Er zijn ruime terrassen, zowel op zwembadniveau als op het woonniveau. Deze zijn voorzien van tuinstoelen, ligbedden met kussens en een barbecue. In de tuin zijn er voor de kinderen speeltoestellen, zoals een schommel. De tuin is geheel privé en omheind met een hekwerk.

In de directe omgeving kunt u op ontdekkingstocht door de Languedoc, wandelingen maken, oude steden bezoeken, oude Katharen kastelen bezichtigen, lokale wijnen proeven, noem maar op!

Meer informatie: Escales, Frankrijk: Le Jumeau

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.