cebazan, frankrijk: imperiale

Cebazan, Frankrijk: Imperiale

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ImperialeGeniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Impériale.

Vakantiehuis Impériale is een complete villa met veel privacy, een ruime tuin (13.500m2), airco en een royaal privé zwembad.

Villa Impériale is geschikt voor zes personen en beschikt over drie slaapkamers en één badkamer.

Cébazan is een klein wijndorp met ongeveer 400 inwoners. Op loopafstand van de villa 650m, is er een bakker waar u ‘s ochtends uw verse croissantjes kunt halen. In Cébazan is een grote wijncave en er zijn wat kleine particuliere wijncaves. De villa ligt op 5 km afstand van het dorp Saint Chinian. Saint Chinian is een gezellig dorp met diverse gezellige cafeetjes en restaurants.

Het vakantiehuis ligt op een bosrijk terrein (13.500m2) met optimale privacy en een adembenemend uitzicht over de wijngaarden van Cébazan.

Het is heerlijk relaxen op de comfortabele ligstoelen aan de rand van het royale privé zwembad (5x10 meter) met inlooptrap en onderwaterverlichting.

Bij het zwembad is een klein overdekt terras met tafeltje en stoelen voor een heerlijk aperitief van de plaatselijke wijnboer.

Er is een afsluitbaar buitenverblijf voor de hond op het terrein. Aan de voorzijde is het terrein van de villa wel omheind, maar niet aan de zijkanten en achterzijde, daar is het terrein te groot voor. In de garage is plaats voor uw auto (ook buiten op het terrein). De villa is rustig gelegen in het dorpje Cébazan zonder doorgaand verkeer.

Cébazan is een klein wijndorp met ongeveer 400 inwoners. Op loopafstand van de villa 650m, is er een bakker waar u ‘s ochtends uw verse croissantjes kunt halen. In Cébazan is een grote wijncave en er zijn wat kleine particuliere wijncaves.

De villa ligt op 5 km afstand van het dorp Saint Chinian. Saint Chinian is een gezellig dorp met diverse gezellige cafeetjes en restaurants. Het telt ongeveer 1800 inwoners en heeft een zeer levendig dorpsleven. Op donderdag en zondag is hier een druk bezochte markt die zeker de moeite waard is. In de hoofdstraat zijn er op het plein voor de kerk verschillende terrasjes voor een hapje en een drankje.

Op 10 km afstand van de villa ligt het prachtige dorpje Assignan. Een gezellig dorpje met diverse restaurants en een wijnchateau van Village Castigno.

27 km van vakantiehuis Impériale ligt de stad Béziers. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het is een prachtige stad om te bezoeken. Een groot voordeel is dat Béziers nog relatief onontdekt is door de grote groepen toeristen.

Meer informatie: Cebazan, Frankrijk: Imperiale

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.