berlou, frankrijk: les mûriers

Berlou, Frankrijk: Les Mûriers

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Les MûriersDeze vakantievilla is gelegen in het Franse Berlou en beschikt over 4 slaapkamers. Ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. De villa heeft een mooie tuin waar het langgerekte zwembad direct in het oog springt.

De omgeving bestaat uit eindeloze wijnvelden en bergen. De ligging is bij een piepklein dorpje met minder dan 20 huizen. Wandelingen en fietstochten zijn ideaal om de prachtige omgeving te verkennen. Ook is het gebied perfect voor wijnliefhebbers: van de kalkachtige druifsoorten in de bergen tot de licht zilte aan zee. Want daar bent u zó: binnen 40 minuten kunt u genieten van de stranden in het mondaine Cap d’Agde. Montpellier en Carcassonne zijn steden met een schitterend historisch stadscentrum.

Bij het zwembad staan de ligbedden voor u klaar, tussen de bomen wacht een hangmat op u en bij de villa kunt u op het terras genieten van uw maaltijden. Een wedstrijdje tafeltennis biedt vermaak voor jong en oud. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongeren.

Meer informatie: Berlou, Frankrijk: Les Mûriers

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.