rousson languedoc-roussillon, frankrijk: villa papillon

Rousson languedoc-roussillon, Frankrijk: Villa Papillon

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: Villa PapillonDeze villa is recent gerenoveerd, heeft een smaakvolle inrichting en een moderne keuken. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten en is ideaal voor samenreizende families of vrienden. In het mooie zwembad kun je lekker afkoelen en heerlijk ontspannen. In de woning kunnen maximaal 9 personen verblijven.

Op 500 m van de woning vind je een bakker, een supermarkt en een bank. In het nabijgelegen Alès vind je allerlei andere winkels, restaurants, grote supermarkten en een dagelijkse markt. Binnen 60 minuten zijn er talrijke Provençaalse dorpjes, zoals Uzes, Vézénobres, Anduze, Lussan en St.Quentin la Poterie. Trek ook een dagje uit voor de historische steden, zoals Nimes, Avignon en Montpellier.

In de tuin zijn er verschillende zitjes, een terras met een grote eettafel en een stenen barbecue. Er staan ook veel olijfbomen en een speelhuisje voor de kinderen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.

Meer informatie: Rousson languedoc-roussillon, Frankrijk: Villa Papillon

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.