jaudrais, frankrijk: le bois des bouleaux 4 personnes

Jaudrais, Frankrijk: Le Bois des Bouleaux 4 personnes

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Le Bois des Bouleaux 4 personnesBied uzelf een magisch moment met z'n tweeën, met familie of vrienden, lekker knus!
 EIGEN en EXCLUSIEVE toegang tot het binnenzwembad (28°), de buitenjacuzzi (36°) en de thuisbioscoop. Het huis heeft een houten frame en gevelbekleding. De hoofdvertrekken hebben geen scheidingswanden. Het is om een volledig begroeide patio heen gebouwd. Alle ruimtes van het gelijkvloerse huis, met uitzondering van de thuisbioscoop in het souterrain, zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de bioscoopruimte heeft u 50 DVD's en kabelzenders tot uw beschikking. De ouderlijke suite (kamer met gordijnen) is alleen beschikbaar voor stellen. Uw gastheren helpen u graag bij het uitkiezen van bezichtigingen of routes, afgestemd op uw vraag. Ruime keuze aan bucolische wandelingen in de buurt. Ook: paardentochten, vissen, champignons plukken in het bos van Senonches. In de buurt van een golfbaan (Golf du Bois d'O - 18 holes - restaurant). Uw voertuig staat beschut onder een carport. Bij mooi weer kunnen wij u fietsen en materiaal voor de barbecue lenen.

Meer informatie: Jaudrais, Frankrijk: Le Bois des Bouleaux 4 personnes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.