montayral, frankrijk: jolie maison montayral

Montayral, Frankrijk: Jolie Maison Montayral

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Jolie Maison MontayralDit vakantiehuis is gelegen in Montayral en beschikt over 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezin. In het priv├ęzwembad vindt jong en oud de nodige verkoeling op warme dagen. Gedurende het zomerseizoen zijn er overal gezellige markten, zoals de volksmarkt in Libos, de biologische markt in Prayssac en de zaterdagmarkt in Cahors. Daarnaast bevindt u zich midden in het wijngebied van de Cahors druif, dus een bezoek aan een lokale wijnboer is zeker aan te raden. Verder heeft elk dorp een culinaire eetmarkt, zodat u eigenlijk elke avond wel ergens anders kunt aanschuiven aan de lange tafels en de lokale heerlijkheden proeven. Ga wandelen, fietsen, bezoek een kasteel (Bonaguil) of struin over de rommelmarkten.

De tuin is volledig omheind en is dus ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook uw huisdieren kunnen hier vrijuit rondlopen. Daarnaast heeft dit huis aan de voorzijde een overdekt terras. Rondom het zwembad vindt u ligstoelen en tuinmeubilair.

Het vliegveld ligt op 55 km afstand.

Meer informatie: Montayral, Frankrijk: Jolie Maison Montayral

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.