prayssac, frankrijk: clair rive

Prayssac, Frankrijk: Clair Rive

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Clair RiveNet buiten het gezellige plaatsje Prayssac en op loopafstand van de rivier de Lot, bevindt zich dit complex met zwembad. Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Het slaapgedeelte bevindt zich in de woonruimte. Ideaal voor een stel of klein gezin. Prayssac ligt aan de rivier de Lot en is samen met buurtgemeente Puy L'Eveque bekend vanwege hun idyllische ligging en de biologische weekmarkt. De wijnvelden van Cahors liggen rondom de rivier. De plaats Cahors met de beroemde Valentre brug is slechts een half uur rijden. Gedurende de zomermaanden zijn er overal eetmarkten waar u gezellig kunt aanschuiven om de lokale producten te proeven. Daarnaast zijn er overal rommel en antiekmarkten en veel, heel veel terrasjes.

Het appartement bestaat uit een woon/slaapkamer met open keuken, een aparte badkamer met bad/douche en een apart toilet. Het stapelbed bevindt zich boven het bed en is uitsluitend geschikt voor een kind. Er is voldoende bergruimte en de keuken is goed geoutilleerd.

Meer informatie: Prayssac, Frankrijk: Clair Rive

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.