beaumont-du-périgord, frankrijk: au coeur des bastides

Beaumont-du-périgord, Frankrijk: Au coeur des Bastides

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Au coeur des BastidesVolledig ingerichte accommodatie op de begane grond van een bosrijk en omheind terrein. Er is 1 slaapkamer waar 4 gasten in kunnen verblijven. Ideaal voor stellen met kinderen, die zich kunnen vermaken in de tuin.

Het huis is gelegen in een rustige omgeving, in de buurt van de winkels van Beaumont-du-Périgord (300 m). Een supermarkt vindt u op slechts 2 km afstand en het dichtstbijzijnde restaurant bereikt u binnen 5 minuten lopen (600 m).

Het huis is voorzien van een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met ingerichte keuken, een zithoek en een tweepersoonsbed. Deze accommodatie heeft twee terrassen, waaronder een recent geïnstalleerde pergola naast het zwembad. Het toilet en de doucheruimte zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (zonder handgreep).

Meer informatie: Beaumont-du-périgord, Frankrijk: Au coeur des Bastides

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.