le plan-de-la-tour, frankrijk: tropezienne 14

Le plan-de-la-tour, Frankrijk: Tropezienne 14

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: Tropezienne 14Deze villa met veel charme en een fraai landelijk interieur ligt op een prachtige plek net buiten het dorpje Le Plan-de-la-Tour met uitzicht op groene heuvels, het dal en de Middellandse Zee. De tuin rondom de villa is volledig omheind en de villa bestaat uit 3 delen, wat het perfect maakt voor een vakantie met meerdere gezinnen. In totaal zijn er 3 keukens, 6 slaapkamers, 5 badkamers en 6 toiletten en er is een prachtig betegeld privézwembad op basis van elektrolyse (geen chloor!) voor de nodige verkoeling en waterpret. De tuin is enorm groot (5000m2) en met prachtig mediterraan groen zoals palmbomen, olijfbomen, citroenplanten en verveine struiken (voor heerlijke thee). Het is een fijne plek waar kinderen en huisdieren vrijuit kunnen spelen. Het privé zwembad,(10x5) met zonneterras en grasveld met twee grote palmparasols, is apart af te sluiten voor de veiligheid van kinderen. Het zwembad is verwarmbaar middels een warmtepomp. Er zijn rondom de villa fraaie en grote (overdekte) terrassen als ook rondom het zwembad zodat u altijd ergens een fijn plekje kunt vinden. Tevens zijn er ligstoelen, parasols en is er een barbecue aanwezig. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een tafeltennistafel. Voor de kleinste vakantiegangers zijn er kinderstoelen en -bedden. Het stromend water in de villa is overal zacht zuiver bronwater (direct opgepompt). Dus u heeft geen aankoop en vervoer van flessen water.

Tijdens uw verblijf kunt u een bezoekje brengen aan Port-Grimaud of het welbekende Saint Tropez. Het dichtstbijzijnde strand in de baai van Saint Tropez of een bakkertje in Le Plan de La Tour bereikt u al in 7 minuten. Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de golfbaan Domaine de Beauvallon.

U geniet hier een twee in één vakantie: genieten van de mondaine stranden (St. Tropez) en het prachtige natuurgebied van het Massif des Maures.

Meer informatie: Le plan-de-la-tour, Frankrijk: Tropezienne 14

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.