rasteau, frankrijk: studio le jas d'apauline

Rasteau, Frankrijk: Studio Le Jas d'Apauline

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Studio Le Jas d'ApaulineIn het hart van de wijnstreek van de Côtes du Rhône vind je deze sfeervolle studio voor 2 personen. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner. Willen jullie de kleine ook graag mee? Dat kan! Er is een kinderstoel en -bed beschikbaar op aanvraag. De studio ligt op de weg naar de oude sites van Vaison-la-Romaine en op 600 m van het dorpscentrum. In de omgeving kun je ook heerlijk wandelen door prestigieuze wijngaarden, een bezoek brengen aan de markten van de Provence met volop keuze aan fruit en groenten.

Tijdens je verblijf kun je genieten van het zwembad (open van 05/01 tot 09/30). Het is beveiligd met een alarm voor kinderen, zodat je je geen moment zorgen hoeft te maken. Vanaf 14.30 uur ben je de enige die van het zwembad geniet. Laat het ons weten als je gebruik wilt maken van het zwembad, dan zorgen wij ervoor dat het vanaf 14.30 schoon en toegankelijk is.

Meer informatie: Rasteau, Frankrijk: Studio Le Jas d'Apauline

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.