chateau d olonne, frankrijk: maison sables d'olonnes

Chateau d olonne, Frankrijk: Maison Sables D'olonnes

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison Sables D'olonnesDeze gezellige villa in Saint-Jean d'Orbestier beschikt over een aangenaam terras en een omheinde tuin. Er zijn 3 slaapkamers voor 6 personen en het is een ideale keuze voor gezinsvakanties.

Dit vakantiehuis in Saint-Jean d'Orbestier ligt op 500 m van de zee en op 9 km van Les Sables d'Olonnes. Winkelen is mogelijk bij Château-d'Olonne (2 km) en voor de mooie zandstranden, waar de Vendée om bekend staat, ga je naar de bekende badplaats Sables d'Olonne (9 km). De boulevard is bezaaid met vele terrasjes en leuke restaurantjes die verse vis serveren.

Het verblijf is volledig gerenoveerd in 2012 en voorzien van een modern interieur. Geniet van je eigen omheinde tuin met terras en lees een goed boek onder het genot van een glas wijn. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete maaltijden te bereiden en je kunt de dag gezellig afsluiten met een potje petanque.

Meer informatie: Chateau d olonne, Frankrijk: Maison Sables D'olonnes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.