orgon, frankrijk: mazet avec piscine à orgon

Orgon, Frankrijk: Mazet avec piscine à Orgon

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Mazet avec piscine à OrgonDit heerlijke verblijf in Orgon heeft een gedeeld zwembad en is ideaal voor een stel met (of zonder) kinderen. Je vindt hier ultieme rust en comfort in een vakantiewoning met 2 slaapkamers en plaats voor maximaal 4 personen.

De karakteristieke woning is gelegen in een prachtig charmant pand, aan de voet van de Alpilles en in de nabijheid van Eygalières. Het ligt op 15 minuten van St. Remy de Provence en op 30 minuten van Les Baux de Provence en Avignon. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan een van de indrukwekkende, Provençaalse markten (woensdag in Saint Remy en donderdag in Maussane les Alpilles).

Het zwembad is +/- geopend van 15 mei tot 30 september en het wordt gedeeld met de eigenaar van het pand. Kinderen hebben alleen toegang tot het zwembad onder toezicht van een volwassene en het zwembad, het zwembadhuisje en de tuin zijn gedeelde ruimtes. Het landgoed bestaat uit een hoofdgebouw en een tweede mazet die het hele jaar door wordt bewoond door de 2 eigenaren.

Meer informatie: Orgon, Frankrijk: Mazet avec piscine à Orgon

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.