bagnols-en-foret, frankrijk: mas du pairois

Bagnols-en-foret, Frankrijk: Mas du Pairois

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Mas du PairoisDeze vrijstaande villa in Bagnols-en-Forêt heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Buiten vind je een bloemrijke tuin en een dubbel zwembad dat je geheel voor jezelf hebt.

De omgeving is rustgevend. Bagnols en Forêt is een oud dorpje op een rotsachtige uitloper, tussen de kust van de Var en aan de andere kant Fayence in het achterland. Vanaf Bagnols is het 15 km rijden naar Fréjus en Saint Raphaël, met directe toegang naar de stranden. De mooie, Provençaalse villa van 200 m² staat in het achterland van de Cote d'Azur en is geheel afgeschermd. De magnifieke woning is in 2003 gebouwd en is van alle gemakken voorzien. Je vindt er 3 badkamers waarvan 1 met een ligbad. In de woonkamer is een open haard. In de volledig uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een heerlijk vakantiemaal. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Meer informatie: Bagnols-en-foret, Frankrijk: Mas du Pairois

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.