wadebridge, groot-brittannië: hollyhocks

Wadebridge, Groot-Brittannië: Hollyhocks

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: HollyhocksDit mooie vakantiehuis ligt in de prachtige regio Cornwall en heeft een warme open haard in een van de 2 slaapkamers. Voor £ 25 per verblijf mag uw huisdier hier verblijven. In het mooie Cornwall kunt u vele wandelingen en fietstochten maken door de natuur. Dit kan bijvoorbeeld bij de Little Petherick Creek (1,5 km) en bij de River Camel (4 km). Daarnaast kunt u genieten van een ontspannen dagje vissen bij de Fishing Lakes (4,5 km) of kunt u een dagje op het strand liggen bij de Trevone Bay (5,5 km). Padstow (4,5 km) is een leuk vissersplaatsje waar u over de boulevard kunt slenteren, of Prideaux Place of de haven kunt bezoeken. In Wadebridge (9 km) bezoekt u het Camel Creek Adventure Park met de kinderen.

In de ruime keuken kunt u heerlijke maaltijden bereiden dankzij alle moderne apparatuur. In de gezellige woonkamer kunt u genieten van het comfort en de gaskachel. Bij lekker weer kunt u genieten van het zonnetje in de voor- of achtertuin met een lekker drankje en wat hapjes.

Meer informatie: Wadebridge, Groot-Brittannië: Hollyhocks

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.