hawkhurst, groot-brittannië: howes cottage

Hawkhurst, Groot-Brittannië: Howes Cottage

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Howes CottageDeze woning in Hawkhurst heeft 2 slaapkamers waar u met 3 personen in kan verblijven. De woning is zeer geschikt als u met uw partner op vakantie wilt gaan. Uw woning is voorzien van een privétuin en ligt op loopafstand van een pub.

Mocht u van lokaal gebrouwen bier houden dan is er op 1 km van uw woning een pub waar u dit kan proeven en ervaren. Vanaf uw woning kunt u ook prima naar het strand gaan dat op 28 km afstand ligt. Verder kunt u in de buurt van uw woning mooie wandelingen en fietstochten maken. Daarnaast kunt u ook in de buurt vissen en verschillende landgoeden en tuinen bezoeken van The National Trust. Uw woning heeft WiFi waar u gratis gebruik van mag maken. Verder heeft u een tuin tot uw beschikking waar u heerlijk in kan ontspannen. Mocht het weer minder zijn dan kunt u binnen bij de open haard zitten. Als u met de auto komt dan kunt u deze voor de woning in de straat parkeren.

Meer informatie: Hawkhurst, Groot-Brittannië: Howes Cottage

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.