london, groot-brittannië: flat 70-discovery dock west 1 bed

London, Groot-Brittannië: Flat 70-Discovery Dock West 1 Bed

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Flat 70-Discovery Dock West 1 BedDit aantrekkelijk gelegen appartement in Londen is voorzien van een fijn balkon met uitzicht op de rivier. De slaapkamer biedt accommodatie aan maximaal 2 personen, wat het ideaal maakt voor een romantische citytrip met je partner.

Londen heeft tal van bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Breng een bezoek aan de Big Ben, de Tower of London of participeer in de Harry Potter Warner Brother’s Studio Tour. Er zijn tal van restaurants in de buurt en je kunt de dagelijkse boodschappen doen bij Tesco Express.

De woning beschikt over parkeergelegenheid en de badkamer is voorzien van 2 kleine shampooflesjes, 1 kleine zeep en 2 handdoeken per gast. Je kunt kosteloos gebruikmaken van de WiFi en de keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, een magnetron, een wasmachine en een oven. Dit is een appartement zonder receptie en ontbijt. Er wordt niet dagelijks schoongemaakt en er is geen airconditioning aanwezig.

Meer informatie: London, Groot-Brittannië: Flat 70-Discovery Dock West 1 Bed

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.