barbati, griekenland: bohemia beach house

Barbati, Griekenland: Bohemia Beach House

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Bohemia Beach HouseDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het ligt op het eiland Corfu, op 150 m van het strand.

De villa is onderdeel van het Verde Blu Resort in Barbati en bevindt zich bij de berg Pantokrator. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken en genieten van de natuur. De dichtstbijzijnde restaurants zijn op 1 km afstand en er is een kleine supermarkt op 50 m afstand. Het centrum van Corfu-stad ligt op 20 km.

Deze villa beschikt over een groot, gezamenlijk buitenzwembad en directe toegang tot het strand. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een ruim balkon op de bovenverdieping. Vanaf het balkon heb je een panoramisch uitzicht op de zee. Er is een patio waar je kunt relaxen. Het hele huis is voorzien van airconditioning en er is een wasmachine beschikbaar. Er is ook WiFi in het huis aanwezig en er is 1 parkeerplaats.

Het vliegveld is op 20 km afstand.

Meer informatie: Barbati, Griekenland: Bohemia Beach House

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.