žižanj, kroatië: house sunflower

Žižanj, Kroatië: House Sunflower

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: House SunflowerDeze accommodatie ligt op het kleine eiland Zizanj aan de westkust. Ideaal voor mensen die van ongerepte natuur en de eenvoud van het leven houden. Het huisje ligt praktisch in de Adriatische zee. Buiten staat ook een mooie stenen barbecue met tafel en zitjes, waar u heerlijk van de zon en de rust kunt genieten.

Hoewel het interieur en de gehele woning eenvoudig zijn, bent u wel voorzien van de noodzakelijke voorzieningen. Er is een zoetwaterreservoir van 10.000 liter en de elektriciteit wordt opgewekt door zonne-energie. U kunt geen huishoudelijke apparaten gebruiken uitgezonderd telefoonopladers en licht. Binnen heeft u stromend koud water in de douche en badkamer. Het eiland wordt gekenmerkt door ruwe rotspartijen en mooie kliffen. De bestemming is alleen bereikbaar met privé-boten en niet met de auto toegankelijk. Wekelijks worden er levensmiddelen afgeleverd.

Meer informatie: Žižanj, Kroatië: House Sunflower

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.