vižinada, kroatië: villa relax

Vižinada, Kroatië: Villa Relax

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Villa RelaxVilla Relax is een modern stenenhuis aan de rand van het dorpje Baldaši, in de buurt van Vžinada. Dit vakantiehuis is voorzien van airconditioning en is ingericht met smaakvolle antieke meubels. Dankzij haar grootte van cca 180 m2 biedt Villa Relax ruimtelijk comfort waarbij u zich heerlijk zult ontspannen. De Villa heeft een privézwembad van cca 32 m2, overdekt terras met zitmeubilair, barbecue, een omheind grondstuk met verzorgde tuin en een aantal parkeerplaatsen.

Op de begane grond van Villa Relax beschikt u over een ruime woonkamer met keuken, eetkamer en een slaapbank voor twee personen. Verder vind je hier ook een slaapkamer met airco, SAT-TV, tweepersoonsbed en een complete badkamer met toilet, ligbad en een douche. Overigens staat hier nog apart een toilet.

Op de eerste etage staat de tweede slaapkamer met airco en een tweepersoonsbed, 2 balkons, SAT-TV, open haard en een eigen badkamer met douche/toilet en ligbad.

Meer informatie: Vižinada, Kroatië: Villa Relax

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.