primosten, kroatië: villa nika

Primosten, Kroatië: Villa Nika

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Villa NikaDeze fijne vakantiewoning in Primošten heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen gebruik van kan maken. Het is een goede woning als u met uw gezin op vakantie wilt gaan. De woning is voorzien van een zwembad en ligt dicht bij het strand.

Vanaf uw woning is het ongeveer 1 km van het strand. Hier kunt u een frisse duik nemen en heerlijk wandelen. Verder is het centrum ook niet ver van uw woning. Ook het centrum ligt op 1 km. Verder kunt u naar het Nationale park Krka gaan. Hier vindt u de watervallen. Mocht u meer eilanden willen zien in Kroatië dan kunt u naar Split gaan en daar de boot nemen.

In uw woning deelt u de barbecue, buitendouche en het zwembad met de andere gasten van het complex. Uw woning zelf heeft WiFi waar u gratis gebruik van mag maken en als u met de auto komt dan is plek om deze te parkeren.

Meer informatie: Primosten, Kroatië: Villa Nika

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.