rakovci, kroatië: apartment and rooms in agritourism idila / two-be

Rakovci, Kroatië: Apartment and Rooms in Agritourism Idila / Two-Be

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Apartment and Rooms in Agritourism Idila  / Two-BeAgrotourisme met sfeervol appartement en goed restaurant in het hart van Istrië.

Wilt u eens wat anders en houdt u van een rustige omgeving met veel natuur, dan is dit een ideale plek voor u om uw welverdiende vakantie door te brengen. Dit appartement biedt ruimte voor vier personen en ligt tussen het toeristische Porec en Pazin in het rustige dorpje Rakovci op het schiereiland Istrië, met de zee op slechts 11 km afstand.

Geniet van de rust en natuur in dit typische Istrische stenen appartement. In het appartement vindt u alles wat u nodig heeft en is omgeven door een mooi tuinpad en het interieur bestaat veelal uit houten meubelen. De slaapkamers zijn ruim en er is een massagedouche in één van de badkamers om u eens heerlijk te verwennen. Ook buiten kunt u genieten van de zon, om met een hapje en een drankje te genieten op het mooie en ruime terras wat deels overdekt is, met op de achtergrond het rustgevende geluid van het kabbelende water uit een pittoresk watervalletje. Uw terras grenst aan de gezamenlijke tuin/ terrein van het agritourisme, waardoor u geen 100% privacy heeft. Op het terrein bevindt zich een goed restaurant dus voor een hapje en drankje hoeft u niet ver te lopen.

Meer informatie: Rakovci, Kroatië: Apartment and Rooms in Agritourism Idila / Two-Be

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.