pag, kroatië: apartment ivanka a4

Pag, Kroatië: Apartment Ivanka A4

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Apartment Ivanka A4Dit ruime appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een gezinsvakantie. U zit op loopafstand van de zee, dus perfect voor een strandvakantie.

Het appartement ligt op een mooi, rotsachtig eiland, zowel perfect voor een rustige als een actieve vakantie. U kunt natuurlijk heerlijk aan het strand liggen en van de zon genieten, maar het is ook mogelijk om te fietsen, duiken, zwemmen en te klimmen. Op slechts 2,4 km van het appartement ligt het centrum met uitgaansgelegenheden en de restaurants vindt u op maar 1 km lopen.

Het gezellige appartement ligt op de begane grond en alles wat u nodig heeft, is aanwezig. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en ook de badkamer is goed uitgerust. Er is een gemeenschappelijke tuin waar u heerlijk kunt barbecueën.

Het vliegveld van Zadar vindt u op 70 km afstand.

Meer informatie: Pag, Kroatië: Apartment Ivanka A4

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.