pag, kroatië: apartment maja - 010

Pag, Kroatië: Apartment Maja - 010

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Apartment Maja -  010Dit charmante appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 5 personen een slaapplek bieden. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water en het ruwe landschap.

Dit appartement ligt op een prachtig rotsachtig eiland waar genoeg te beleven valt. U kunt prachtig fietsen in de ongerepte natuur, maar u kunt ook zwemmen, duiken, windsurfen en er zijn zelfs mogelijkheden om te klimmen. Als u van een rustige vakantie houdt, kunt u natuurlijk ook aan het strand liggen. Het centrum ligt op slechts 1,5 km van het appartement en op maar 300 m lopen vindt u goede restaurants.

Het appartement ligt op de begane grond en het is compleet ingericht. In de keuken kunt u heerlijke gerechten bereiden, maar u kunt ook gebruik maken van de barbecue. Op het dakterras kunt u genieten van lange zomeravonden.

De veerhaven ligt op 25 km en naar het vliegveld van Zadar is het 70 km rijden.

Meer informatie: Pag, Kroatië: Apartment Maja - 010

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.