koromačno, kroatië: casa adele

Koromačno, Kroatië: Casa Adele

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Casa AdeleCasa Adele is een knus Istrisch vakantiehuis en ligt op maar 10 minuten rijden van het middeleeuwse stadje Labin. Dit stadje is gelegen op een 320 meter hoge heuvel en heeft leuke smalle straatjes met ateliers, kunstgalerijen winkels en restaurantjes. Ook een dagje strand behoort tot de mogelijkheden; het dichtstbijzijnde strand bevindt zich al op 2 km! Restaurants, supermarkt en een koffiebar vindt u op 4 km.

In de groene omheinde tuin kunt u heerlijk relaxen op een van de ligbedden. U beschikt over een BBQ en een overdekt terras met houten banken en eettafel zodat u ’s avonds gezellig samen buiten kunt eten. De inrichting van uw vakantiehuis is netjes en verzorgd. Op de begane grond is er een keuken met een aparte woonkamer met eettafel en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers.

Meer informatie: Koromačno, Kroatië: Casa Adele

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.