funtana, kroatië: ground floor apartment residence elody i with terr

Funtana, Kroatië: Ground Floor Apartment Residence Elody I with Terr

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ground Floor Apartment Residence Elody I with TerrMooie residence met comfortabele appartementen en gedeeld zwembad, Funtana.

De unieke Elody Residence is een appartementencomplex, dat u zal betoveren. Het complex bestaat uit 8 ruime appartementen voor 2-8 personen. Elk van deze comfortabele appartementen biedt u airconditioning, Wifi en een eigen parkeerplaats.

Het ruime appartement I is gelegen op de begane grond van Residence Elody. Het bestaat uit 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met 2 éénpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen en een terras met uitzicht op het grote zwembad. Er is ook een keuken met eettafel, TV en een balkon met zitje. Elke kamer is voorzien van airconditioning. Het appartement beschikt over bedlinnen, handdoeken en een eigen parkeerplaats. Kom naar dit appartement en geniet van het zingen van de vogels, de kleuren van de natuur en de geweldige sfeer.

Meer informatie: Funtana, Kroatië: Ground Floor Apartment Residence Elody I with Terr

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.