seget vranjica, kroatië: resort belvedere 5

Seget vranjica, Kroatië: Resort Belvedere 5

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Resort Belvedere 5Op Resort Belvedere zijn drie verschillende type accommodaties te boeken.

Zo is er een 4-pers. appartement (HR-3826) met één slaapkamer. Dit appartement is, vanwege de slaapgelegenheid in de woonkamer geschikt voor maximaal drie volwassenen en één kind tot 12 jaar. U beschikt over een badkamer met douche en toilet. Er is een terras aanwezig.

Er is tevens een 6-pers. appartement (HR-33798) met twee slaapkamers. In de woonkamer is er slaapgelegenheid voor twee personen, bestaande uit een 2-pers. slaapbank of een 1-pers. bed in combinatie met een 1-pers. slaapbank. Dit appartement is geschikt voor maximaal vijf volwassenen en één kind tot 12 jaar. U beschikt over een badkamer met douche en een apart toilet. Er is een klein balkon aanwezig.

De appartementen liggen ca. 200 meter van het strand en bieden een mooi zicht op de archipel. Als laatste zijn er de chalets (HR-33799). Deze zijn gelegen op een apart gedeelte van het resort. Ze liggen slechts 100 meter van het strand en hebben alle zeezicht. Het chalet beschikt over twee slaapkamers en in de woonkamer is er slaapgelegenheid voor nog eens twee personen. Vanwege deze slaapgelegenheid, is het chalet geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. Er is een terras met tuinmeubilair. Alle accommodaties beschikken over airconditioning en zijn verzorgd ingericht. U parkeert uw auto op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het resort.

Meer informatie: Seget vranjica, Kroatië: Resort Belvedere 5

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.