bribir, kroatië: holiday home royal

Bribir, Kroatië: Holiday Home Royal

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: Holiday Home RoyalDit grote vakantiehuis met privézwembad, wellness en uitzicht op zee ligt in het kleine dorpje Bribir. De woning bestaat uit 2 huizen, die met elkaar zijn verbonden tot 1 accommodatie. Het biedt volledig uitgeruste keukens, 5 ruime slaapkamers, 5 badkamers en een jacuzzi. Het huis is een ideale plek voor een groep van 14 personen of meerdere gezinnen.

In de regio vindt u meer dan 300 km bewegwijzerde fietsroutes, die zich uitstrekken vanaf de zee, over Vinodol, helemaal naar het bosgebied. De paden zijn zó gerangschikt, dat u een prachtig uitzicht heeft op de kust, de eilanden en de bergen van Gorski Kotar. Een van de meest populaire lokale gerechten is de bribirski prisnac. Het bestaat uit zelf gekweekte planten - asperges, paardebloem, venkel, lamskwarten en wild fruit zoals aardbeien, frambozen, meidoorn en rozenbottel. Dit moet u zeker een keer geprobeerd hebben! De overdekte buitenkeuken en de terrassen met barbecue zijn een heerlijke plek om te zitten.

Meer informatie: Bribir, Kroatië: Holiday Home Royal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.