nedescina-labin, kroatië: villa stepancic

Nedescina-labin, Kroatië: Villa Stepancic

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa StepancicDeze schitterende vakantievilla in Nedešcina heeft 4 slaapkamers waar u met 8 personen in kan verblijven. Het is een heel fijne villa als u met uw gezin en een bevriend gezin of familie op vakantie wilt gaan. Deze villa is voorzien van een privézwembad en heeft een terras.

Vanaf uw woning is het ongeveer 7 km naar het centrum van Labin. diverse restaurants bevinden zich op 2 km van de woning. Mocht u een dag naar zee willen voor een frisse duik of een mooie wandeling, dan is deze op 11 km van uw woning. De historische stad Pula is op 45 km van uw woning. Hier kunt u de geschiedenis van Kroatië ervaren en kunt u ook met de boot andere eilanden bezoeken.

Uw woning is voorzien van WiFi en hier mag u gratis gebruik van maken. Verder kunt u ook gratis een kinderbed en kinderstoel aanvragen. Mocht het weer een keer iets minder zijn dan kunt u binnen de open haard aansteken.

Als u met het vliegtuig komt dan is het dichtstbijzijnde vliegveld in Pula, 45 km van uw woning vandaan.

Meer informatie: Nedescina-labin, Kroatië: Villa Stepancic

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.