porec, kroatië: villa tatiana

Porec, Kroatië: Villa Tatiana

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa TatianaDit is een nieuwe, moderne villa in de kleuren van Piet Mondriaan. Het heeft een zwembad en ligt aan de rand van het dorp Dracevac, in de buurt van Porec. Uw huis biedt een compleet ingerichte keuken, een woonkamer en 2 slaapkamers met badkamers. De villa biedt plaats aan 4-6 personen, wat ideaal is voor gezinnen, stellen of vriendengroepen. Buiten ligt een overdekt terras met een eettafel. Porec ligt aan de westkust van het schiereiland Istrië. In de stad en haar omgeving vindt u goed entertainment, uitstekende gerechten, stranden, sport, geschiedenis en cultuur. Het is de meest bezochte regio in Istrië.

Rond het zwembad staan ligstoelen, een parasol, een trampoline en een buitendouche. Hier kunt u heerlijk genieten van het zonnetje. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.

Meer informatie: Porec, Kroatië: Villa Tatiana

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.