vabriga, kroatië: camelia

Vabriga, Kroatië: Camelia

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: CameliaMediterrane villa met zwembad voor 6 personen, gazon en barbecueruimte.

Interessant vormgegeven villa met een mooie rustieke uitstraling met een combinatie van ruwe en gladde witte stenen oppervlakken.

De villa wordt omringd door een aangelegd gazon en bakstenen paden die leiden naar twee overdekte parkeerplaatsen en naar grote terrassen met een zwembad, ligweide en eethoek. Het is omgeven door hoge vegetatie die een rustgevende en intieme sfeer creëert.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met eethoek en keuken, met toegang tot het zwembad en de barbecue. Er is ook een tweepersoonskamer met een eigen douche/toilet met dubbele wastafels en een apart gastentoilet. Er is ook een berging/wasruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 tweepersoonskamers, één met douche, bad, toilet en wastafel en de tweede kamer met douche, toilet en wastafel.

Tijdens warme zomerdagen kunt u zich opfrissen in de schaduw van twee overdekte terrassen op de eerste verdieping van de villa.

Op de binnenplaats van het huis zijn twee overdekte parkeerplaatsen.

Gratis toegangskaart voor hotelcomplex Lanterna, waar kinderen kunnen genieten van het zandstrand en amusement. Alle gasten ontvangen het Istralandia Water Park-geschenkpakket!

Meer informatie: Vabriga, Kroatië: Camelia

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.