drnis, kroatië: villa lujo

Drnis, Kroatië: Villa Lujo

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa LujoDeze vakantiewoning in Drniš heeft ruimte voor 8 personen en is voorzien van 3 slaapkamers. Het is een fijne woning als u met uw gezin op vakantie wilt gaan. De woning heeft een zwembad en heeft een terras.

In de buurt is er veel te doen. U kunt naar het strand gaan die 35 km van uw woning vandaan ligt om een heerlijk frisse duik te nemen. Verder kunt u ook naar de stad Split gaan om vanaf daar andere eilanden in Kroatië te bezoeken. Verder is het centrum met 2,5 km in de buurt. Om te genieten van de natuur in Kroatië kunt u naar het Krka Nationaal park gaan. Het park ligt op 30 km van uw woning. In uw woning heeft u WiFi waar u gratis gebruik van kan maken. Verder heeft u een zwembad in de woning, een terras en een tuin. Er zijn fietsen beschikbaar en een barbecue. Mocht u met de auto komen dan is er parkeergelegenheid.

Als u met het vliegtuig komt is het vliegveld 50 km van uw woning.

Meer informatie: Drnis, Kroatië: Villa Lujo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.