kanfanar, kroatië: holiday house mir

Kanfanar, Kroatië: Holiday House Mir

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Holiday House MirVakantiehuis met zwembad voor 4-5 personen in een rustige omgeving op slechts een paar kilometer afstand van Rovinj. House Daniel is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het huis bestaat uit een keuken met een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Er is een privé zwembad in de omheinde en groene omgeving. In de buurt van het huis is er een kinderspeelplaats die uw kleintjes zal opvrolijken. In slechts ongeveer 10 minuten rijden bereikt u de stad Rovinj met een aantal leuke faciliteiten om uw vakantie aan te vullen. We raden u ook aan Limski Kanal te bezoeken. Een rijk aanbod aan restaurants en boottochten naar nabijgelegen steden zoals Porec, Vrsar en Rovinj maken uw verblijf in Istrië onvergetelijk.

Het vakantiehuis ligt aan de rand van Matohanci en is omgeven door een stenen muur en een hek. Op slechts 4 km van het huis ligt het natuurreservaat Limski-Fjord met twee uitstekende visrestaurants en op ongeveer 1,5 km afstand vindt u een pizzeria en een restaurant met lokale specialiteiten. U kunt de beroemde stad Rovinj met de auto bereiken in ongeveer 10 minuten rijden. Breng uw vakantie met uw gezin door in Istrië - een land van zee, zon, olijven en wijn.

Meer informatie: Kanfanar, Kroatië: Holiday House Mir

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.