vir, kroatië: apartment stueckler 5

Vir, Kroatië: Apartment Stueckler 5

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Apartment Stueckler 5Verblijf in dit gezellige appartement dat is gelegen in een rustig deel van het eiland. Het appartement in Vir beschikt over een prachtig uitzicht op de zee en er zijn 2 slaapkamers die gezamenlijk 6 personen kunnen accommoderen. Dit is een goede optie voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in een zonvakantie.

Het strand van Larkirka ligt op slechts 300 m afstand, en 50 m verderop vind je het strand bij Žitna. Er zijn tal van restaurants te vinden op loopafstand, en ook het dichtstbijzijnde fitnesscenter kun je te voet bereiken.

Geniet van je welverdiende vakantie in de tuin of op het terras en kom tot rust op het sfeervolle tuinmeubilair. Voor het geval dat is er een wasmachine aanwezig. Je zult slapen als een roosje in het kingsizebed voor 2 personen.

Het vliegveld van Zadar vind je op 30 km afstand.

Meer informatie: Vir, Kroatië: Apartment Stueckler 5

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.