sukošan, kroatië: apartman a31

Sukošan, Kroatië: Apartman A31

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Apartman A31In een Sukošan, een klein vissersdorpje met een haven, ligt dit appartement met 1 slaapkamer. In de woonkamer vind je 2 extra bedden, wat het perfect maakt voor een gezinsvakantie aan de Kroatische kust. Sukošan is gelegen in de ruime baai van Zlatna Luka en bevindt zich dicht bij een kiezelstrand en het zandstrand Djecji raj. De nabijheid van Zadar (12 km), 5 nationale parken, 2 natuurparken, de grootste jachthaven aan de Adriatische Zee, de luchthaven, een goede snelweg en veerbootverbinding maken Sukošan tot een interessante vakantiebestemming. Mis zeker niet de smaak van een uitstekende mediterrane keuken vergezeld door binnenlandse wijnen.

Het appartement ligt op de 1e verdieping en beschikt over een balkon. Op de barbecue maak je de heerlijkste gerechten op zomerse avonden. Dankzij de airconditioning blijft het ook binnenshuis heerlijk koel.

Meer informatie: Sukošan, Kroatië: Apartman A31

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.