pirovac, kroatië: apartment marija

Pirovac, Kroatië: Apartment Marija

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Apartment MarijaDit knusse appartement met 1 slaapkamer is te vinden in het Kroatische Pirovac. In de woonkamer vind je een extra slaapbank, zodat het appartement perfect is voor een gezinsvakantie. Op het balkon geniet je van de buitenlucht en je welverdiende ruts. Op slechts 200 m vind je het dichtstbijzijnde strand. Het appartement bevindt zich op een ideale locatie om een bezoek te brengen aan het Vrankso meer (5 km), Krka Nationaal Park (30 km) of Kornati Nationaal Park. Ook de stad Šibenik (25km) is zeker een bezoekje waard.

Het appartement ligt op de 1e verdieping en beschikt over een woonkamer met tv en slaapbank, een balkon, een badkamer en een kitchenette. Dankzij de airconditioning blijft het ook op warme dagen lekker koel in het appartement.

Meer informatie: Pirovac, Kroatië: Apartment Marija

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.