stankovci, kroatië: villa anita 1

Stankovci, Kroatië: Villa Anita 1

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa Anita 1Deze villa biedt alles wat je nodig hebt voor een aangename zonvakantie in Kroatië. Dit vakantiehuis in Stankovci heeft 3 slaapkamers, een zwembad en een tuin. Er kunnen maximaal 8 personen verblijven en het is een ideale accommodatie voor grote gezinnen.

Neem de kinderen mee naar het nabijgelegen Fun Park Mirnovec (16 km) voor een onvergetelijke dag. Je kunt de dagelijkse boodschappen doen bij de supermarkt op 2 km afstand, of genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants in het nabijgelegen Šibenik.

De woning is voorzien van een badkamer, een keuken met eettafel en een woonkamer met extra slaapgedeelte en een flatscreen-tv. Buiten zijn er stenen muren rond het hele terrein voor de veiligheid van kinderen. Neem een frisse duik in het zwembad terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Huisdieren zijn van harte welkom in onze villa.

Meer informatie: Stankovci, Kroatië: Villa Anita 1

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.