casola in lunigiana, italië: castello di pratogrande 2

Casola in lunigiana, Italië: Castello di Pratogrande 2

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Castello di Pratogrande 2Dit vakantiehuis is gelegen in Casola in Lunigiana. Het huis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. De accommodatie beschikt over een gedeeld zwembad en privéterras.

Argigliano, een klein centrum op 350 m onder de zeespiegel, in Lunigiana is te voet te bereiken vanaf de Apuaanse Alpen (regionaal park), ondergedompeld in natuur met kastanjebomen, wijngaarden en olijfbomen. Het gebouw, met twee appartementen, uit het jaar 1600, is gerestaureerd met respect voor de historische eigenschappen, gebruikmakend van natuurlijke, biologische materialen zoals isolatie, gips en verf. Het appartement, smaakvol ingericht, is ideaal voor het doorbrengen van een ontspannende en onvergetelijke tijd. Omgeven door het groen, in absolute rust, biedt Agriturismo del Castello een verblijf aan vol mogelijkheden.

Treinstation Minucciano ligt op slechts 200 m afstand.

Meer informatie: Casola in lunigiana, Italië: Castello di Pratogrande 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.